Hejsan igen:) har egentligen itne gjort något allssen sist xD jag har bara typ kollat lite film, städat rummet lite extra, lyssnat musik, och duschat oh bara varit en stund:) Skulle väll bara säga godnatt:)
Det är ju en ny härlig dag imorgon oxå ! Måste upp tidigt för att åka med bussen 20 i 8 imorgonbitti, satt jag är på skolan till halv 9 då jag egentligen börjar men jag fick komma litesent för lärarna(aa) skriver imorgonkväll någongång:)
puss


Hejsan:) ny dag och ny energi! IDag ahr jag bara haft matte, svenska och Datakunskap. Det gick riktigt fort av någon andledning :s Vi hade lix matte i 80 minuter och det kändes som typ bara en kvart eller något :s jätteskumt men endå :) Ja sen efter skola följde moa med mig hem en stund. Sen åkte hon vid halv 5 och sen en stund efter det kom SötnosCarolajhn hem till mig och vi snackade lite skit och gick runt lite på stan. Hon ska till grekland på onsdagkväll redan! kommer att sakna dig Carolajhn ! (L) aja nu ska jag nog försöka ha lite kul för mig själv en stund x) uppdaterar senare och berättar vad jag gjort :)
pussar


Hejsan, Mår grymt dåligt och jag känner mig så jävla sviken och så jävla förbannad och ledsen att jag skakar. Vet inte vart jag ska göra av allt men jag vet iaf att jag inte kan ha det såhäår längre. måste göra något åt det.
puss




Hejsan :) igår va jag ute och åt med min släkt ute i elmsta på någon grekisk resturang:) supermysigt! Efter det (runt halv 8) så träffade jag andrea och carro och vi begav oss mot kärleksudden och träffade massa folk och hade kul :) och ja det va igår :P Sen sov dom här och ja nu har dom åkt x)
puss




Hejsan! Idag är det lördag och jag och mamma drog in till täby för att shoppa lite. Det vi kom dit för va egentligen en väska men ja .. Det vart lite annat oxå (aa) Jag har idag handlat allt förutom en väska till mig själv
- Kofta bikbok 299:-
- svarta tights H&M 79.50:-¨
- BH H&M 129:-
- Trosor H&M 59.50:-
- Skor Dinsko rea 149:-
- Regal armbandsur ur&penn rea 149:-
- lösnaglar Åhlens 50:-
ps Nagellacket hade jag redan hemma.
Nu behöver jag bara ner på stan och leta efter en praktisk och snygg väska som rymmer böcker och min bärbara dator.
puss



Hejsan, har inte uppdaterat på ett tag nu igen x) menmen, Jag har inte gjort så mycket bara gått i skolan och bara varit typ x) slutar väldigt sent på dagarna men ja det går bra :) hehe. Ville bara säga godnatt !
puss



(bildbrist)
Hejsan
Dålig uppdatering nu i helgen jag vet .. Men jag ska berätta vad som gjort mig så upptagen.
Vi har varit på landet hela helgen, och där ute har vi ingen tillgång till internet.
Jag är iallafall väldigt trött, och imorgon så är det skola igen. har verkligen ingen aning om vad jaga ska ha på mig? Lägger upp lite olika outfits senare ikväll :)
puss


Hejsan
Idag är det andra dagen vi va i skolan och det kändes mindre spännt idag än vad det gjorde igår. Vi är 18 tjejjer i min klass , man kan ju räkna med en del tjejbråk x) Men iaf jag går frisör i åkersberga på skärgårdsgymnasiet och vi är klass HV09 :) ganska logiskt.. (HantVerksprogrammet 2009) Iaf längtar tills man får se hur det är med vanliga lektioner för vi har änn så länge bara '' lekt '' i skolan x) aja ska städa lite nu hörs!
puss


Hejsan hoppsan:) ett meningslöst inlägg.
Jag och kevin har beställt hem en sån där grejj som tränar muskler, och vi kunde hämta den igår och det gjorde vi(;
vet itne om den fungerar än men ja det får vi väll se, man ska ha den en gång om dagen.
puss



there's a shewolf in the closet, let it out so it can breath ah ah.

- Om en lite stund kommer moa hem till mig, hon ska sova här(: känns alltid mycket tryggare att få åka första dagen till skolan tillsammans med någon. måste vara skönt för henne oxå att slippa åka enda från henne :) Vi ska väll iallafall hitta på något kul. snacka lite skit kanske ? haha sånt som tjejjer alltid gör. pratar pratar pratar(; uppdaterar imorgon!
puss


Vilken klass ska du börja i: 1an på gymnasiet
Vad heter din skola: Skärgårdsgymnasiet ( åkersberga )
Vilket datum börjar din skola: 20/8
Längtar du till att träffa klasskompisarna?: eh, ja fast jag känner dom ju inte en :P
Har sommarlovet gått snabbt tycker du: Ja ganska
Vad har du gjort på ditt sommarlov: En hel del, vart med kompisar, varit med kevin, festat, bara varit, och en hel del mer:P
Har du hunnit med mycket tycker du: Ja det tycker jag väll
Kommer du sakna din gamla klass: ja
Gillar du din nuvarande klass: det vet ja ju inte :P
Gillar du alla i din klass: ..
Varför tycker du så: ..
Vilka brukar du umgås med: ..
Vad brukar ni göra på rasterna: ..
Har du kramat alla i din klass: nej ?
Gillar du din mentor: ..
Gillar du dina andra lärare: ..
Vilken är din favorit: ..
Gillar du dina betyg: Ja dom jag fått med mig ja :P

ps. bra låt
Livvi franc - now im that bitch

(L)


Hejsan igen :D
Glömde säga hur söta mina djur va idag :D dom låg och sov i Zingos korg tillsammans:D
puss

Canada


Hejsan hoppsan.
det var länge sen i know. Men jag har bara inte haft tid eller bilder eller något att skriva om, men nu har jag väll det antar jag(;
Idag har jag varit på stan tillsammans med Carolajhn och julia var med oss en stund :) vi vandrade till ö&b och handlade ett block och pennor. Sen så har jag handlat Canada '' Mjukisdress'' om jag får kalla det så :P iallafall. Jag har väll inget mer att säga än att jag har tråkigt och att skolan börjar imorgon :o fett nervös.
ps. www.cum-clubwear.se klubkläder :D
puss

Hejsan


Hejsan
Den här helgen ahr jag spenderat ute på landet, jättehärligt bara att det ös regnade på lördagen. Och att vi fick strömavbrott oxå. men det fick vi visserligen här hemma nyss oxå (aa) Det känns jättejobbigt att va utan ström av någon andledning x) menmen. har inte gjort så mycket idag. ska gå och fixa mig lite nu men ha det bra !
puss

RSS 2.0