Jag vet att bilderna inte är så bra kvalite på , men ja tog dom med mobilen och ja i skolan :) vi har nämligen fått våra arbetsskor. assköna men asfula XD haha . men ja dom är bra för ryggen i längden så det är bara att ha dom på sig :)
treorna ska ha ett projektarbete i skolan där dom typ sminkar och fixar håret och tar bilder, och då frågade dom mig om jag ville vara deras modell för vinter :) och såklart tackar man ju JA! superkul ju :D sen så erbjöds Jag,Moa,Madde,Frida att vara med på gymnasiemässan som är för 8-9 or det sa jag såklart ja till oxå :) hehe. men ska sova nu:) Sov gott för det ska jag :)
Pussen




Hejsan igen.
Sitter här just nu och gör ingenting, skulle helst vela göra något men ja. det finns inte så mkt att göra faktiskt.. Men iaf, dricker läsk och äter godis som jag köpte i går:) och lyssnar musik. Jag ahr precis fixat lite med håret. gjorde en massa lockar, vi hållerpå med sånt i skolan, och då tänkte jag pröööva lite:) Det va kul och ja det vart ju inte såå bra men ja det duger aldelles perffa :) hehe aja skriver kanske sen :)
puss

Hejsan, Idag har varit en låååång dag:) men det är fredag ! Supermysigt ! ska nog itne görra så mycket ikväll :) får se vad som dyker upp :) planerat är iaf att sitta hemma och ha mysigt och se på film eller spela lite, men ja vi får se :) Har inte så mkt mer att säga, ska fixa håret senare av rolighetens skäl för att pröva något nytt, bild på det senare:) hejdå så länge
puss


Hejsan
Man kan väll inte påstå att jag har så mycket att säga, har sovit hos kevin två nätter i rad nu♥Mysigt♥
Igår (Onsdag) Var det marknad, och jag gick såklart (aa) Först gick jag med Carolajhn, sen gick jag med Malin, Rebecca, Matilda, Viktoria, Sen så gick jag med Kevin, Tim och Julia♥ Det hände inte så mycket men ja jag köpte tre småringar, ett armband, och sen bara massa godis:) Ikväll får vi se vad jag hittar på :) Skriver senare
puss



Hejsan
Jag fick g på mitt matteprov! Vilken lättnad kan man säga.. Är redan hemma, superskönt att åka med 12 bussen hem. Men ja det var ju mest idag då :) Jag har inte gjort så mkt idag än, Men ska sätta igång att plugga järnet nu till provet imorgon! Vill inte ha ig för jag orkar verkligen inte göra omprov. På onsdag är det marknad och jag ska gå ! :D men jag börjar få ont om pengar men lite godis kanske man iaf ska ha råd med tycker man ju (aa)
ps. Måste köpa en vinterjacka oxå, det är superkallt på mornarna när man går till bussen.
skriver kanske ikväll !
puss

Jag säger bara haha.

RSS 2.0